Nyheter

Konsert med Thea Floer Kulseng

 

For den yngste som besøker Foldvik Marked og Kystkulturfestival har vi i år gleden av å fortelle at Mgp vinner fra 2015, Thea Floer Kulseng fra Harstad, inntar Utescenen med to lokale, dyktige dansere.

 

Sammen vil de gi publikum en fantastisk og minneverdig opplevelse. showet til Thea Floer Kulseng og de tilnærmet profesjonelle danserne har fått mange lovord der de tidligere har opptrådt.

I tiden som er gått etter seieren Mgp jr. har hun vært en aktiv artist som har bak seg hele 97 opptredener, to runder med Mgp jr. juleturneer med konserter på alle de største kulturhus i landet.

Hun har sunget med lokale og kjente artister, blitt hørt og sett på i radio og i Tv-programmer. Thea hadde også hovedrollen i det store julespillet på Harstad kulturhus i 2017, og har sagt ja til å inneha den også inneværende år. Thea Floer Kulseng stortrives på scenen og får overveldende respons på sin evne til å kommunisere med folk. Det blir familieshow på utescenen der denne talentfulle Harstadjenta og hennes dansere kjører Mgp jr. låter, coverlåter og egne låter.

  • Treff: 2411

© 2019 Gratangen Kystlag

Nettside utformet av Trønder Data