Nyheter

Campinglivet på Kystkulturfestivalen

På nesten hver ledig flekk plen og nyslått gress i hele Foldvikbygda fylles det årlig opp med bodfolk, handverkere og andre besøkende til Foldvik Marked og Kystkulturfestival.

 

Mange kommer med bobiler i alle størrelser, campingvogner, motorsykler og ikke minst biler av ymse slag. Ikke så rent få velger å campe i telt, uansett vær for å få med seg markedshelga.

I fire år på rad har Lisbeth Robertsen og Vanja Olsen pakket telt og utstyr i bilen og tatt den lange veien fra Bø i Vesterålen for å komme til Foldvik Marked og kystkulturfestival. – sist vi var her teltet vi blant ripsbærbuskene i en hage, det syntes vi var både idyllisk og artig.

Nå sist august fant vi dem i et hjørne av en stor hage der de satt ved dekket bord, godt påhyrt i den lett kjølige augustkvelden.

De unge damene fra Vesterålen har duk på bordet, myggspiral som brenner, godt i glassene og hverandres selskap. Her er det kjempekoselig å være, forteller de. De forteller at de bruker å kombinere turen til Foldvik med en snartur over grensen for å handle litt hos søta bror og en tur innom Narvik. Men når det er gjort, så er det bare å nyte helgen og oppleve alt som foregår inne på markedsområdet

  • Treff: 2177

© 2019 Gratangen Kystlag

Nettside utformet av Trønder Data