Velg i prioritert rekkefølge. 1 = førsteprioritet osv. Ønsket gate, se kart på neste side. Plassering kan ønskes, og vi skal strekke oss langt, men kan ikke stille garanti. Vi må se på sammensetningene når vi setter sammen oppsettet. Skriv om du ønsker strøm eller ikke.

Priser gjelder fredag til søndag. Ankomst tidligst kl. 14.00 på torsdag. Alle må være på plass før kl 15.00 fredag og alle biler må være ute av markedsområdet før den tid. Hvis det ikke går må du vente til fredagens marked er stengt før du kan få kjøre inn i området.

Bodalternativ

Prioritet

Pris

Gate

Låsbar bod, ca 4 m2

100,-

Låsbar dobbel bod

1500,-

Bod under tak, side og bakvegg, ikke låsbar, ca 5 m2

935,-

Stornaust, ca 7 m2, fjernes før kveldsarr.

1100,-

Bar bakke inntil 3x5 m (du har boden selv)

75,- pr,m2

Bil/vogn som salgssted

100,- pr. m2

Tillegg for telt/markise til bil/vogn

100,- pr. m2

Annet alternativ etter avtale

Kveldsbillett (maks 2 personer) er inkludert

Tillegg for strøm. Ledning ikke inkludert. Marker bak pris for strøm

100,-

Mva 25 % kommer i tillegg.

NB! Oppgi løpemeter og dybde på egen bod.

Jeg ønsker å selge følgende produkter:

NB!

Foldvik Marked og Kystkulturfestival holder en kystkulturell profil, og Gratangen Kystlag ønsker at det skal fremstå som et tradisjonelt marked med god stemning og høy kvalitet.

Kun godkjente håndverksprodukter skal selges på vårt marked.

Felles middag:

Jeg ønsker å delta på felles middag for utstillere på bryggerestauranten lørdag 20. august kl. 20.00. Kostnad ca.kr. 200,- pr. pers. betales direkte til spisestedet.

Kontakt opplysninger

Jeg er innforstått med regler og betingelser som er satt for deltakelse på markedet, og forplikter meg med dette til å følge disse.

Påmeldingsskjema og eventuelle vedlegg sendes til foldvikmarked@gratangen-kystlag.net og du vil motta bekreftelse på påmeldingen innen kort tid. Spørsmål angående markedet kan rettes til May Kristin Fjell på telefon 95720838.